Arkiv

Destinos TV lager program om Natal

Destinos TV kanal produserer et PR program om Natal.

DestinosTV sitt reportasje-team dekket besøket til Sandro Pacheco (Presidenten til Emprotur) under hans besøk til den nye stadion i Natal, Arena das Dunas

 

Med selskap av Luck-Natal og hotel Aquaria Christmas, samt medlemmer av regjeringen i staten Rio Grande do Norte, gjennom Emprotur, som gir logistikkstøtte til team til DestinosTV kanalen (www.destinostv.com), som overfører sine programmer til alle landene i Latin-Amerika, via kabel-TV, inkludert Miami (USA) og dekker ca. 25 millioner husstander som mottar denne TV overføringen.

Stasjonens nyhets-team  består av Dinga Ling Haines (USA), José Guillermo Cortes og Carlos Eduardo Torres (Costa Rica). Under oppholdet i Natal  vil de bli vist rundt og få se ny infrastruktur som er bygget for World Cup 2014. Gruppeeieren for DestinosTV kanalen er også turoperatør i Costa Rica og Honduras, landene rangert for 2014-VM.

Vi som sitter her på gjerdet vårt og nyter en alldeles flott sommermorgen i solskinnet, mens vi skal til å plyndre frokost kurven vår, er særdeles glade for alt vi ser av reklame og PR for Natal som en av vertskapsbyene til VM i fotball 2014 og skal arrangere 4 kamper på sin helt nye og flotte stadion Arena das Dunas.

Men nå, tilbake til herlighetene i kurven……………………….

En God Helg ønskes til alle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

EXTERNA