Arkiv

NB! Trafikken Avenida Prudente de Morais

NB! trafikken på Avenida Prudente de Morais vil bli delvis stengt mandag 11.Nov.

 

Avenyen Prudente de Morais stenges mandag 1.nov.  mellom Avenida Miguel Castro og Rua Raimundos Chaves  fra 06:30 mandag (11). Forbudet blir i flytretningen mot Sentrum og Candelaria, men som etter planen avsluttes rundt kl. 14:00. Vennligst legg merke til merking og skiltingen.

Under omkjøringen så vil busser og privat kjøretøy i trafikk-flyten ha fordeler av å benytte Avenida Jaguari og noen vil dra fordeler av å benytte Avenida Salgado Filho og BR-101.

Semob rapporterer at et arbeid med strømnettet som blir utført av COSERN pga et bro-arbeid og trekking av nye kabler er årsak til denne omkjøringen på denne viktige trafikk-veien i Natal.

Vi som myser mot en blek morgensol her på gjerdet vårt, mens vi broderlig deler frokost/frukt-kurven mellom oss, vil som en kommentar legge til at etter at COSERN (et spansk el.selskap) overtok ansvaret for strømnettet i Natal, så har alle de plagsomme strømbruddene  som var så vanlig i hovedstaden for noen ti-år siden, helt blitt borte og nå fungerer strømnettet stabilt og pålitelig i hovedstaden.

132082