Arkiv

Stygt drap i sentrum på lørdag.

Ung mann ble myrdet på en kafe i sentrum av Natal.

Militærpolitiet raportere om et drap i de tidlige timene om morgenen lørdag (9). Den unge mannen som Romario Laerte de Melo Medeiros,  19 år gammel i dag, ble skutt til døde mens han drakk kaffe på en kafé i «Metropolitan Parade», i sentrum av Natal, bak rettsbygningen Tribunal de Justiça do Rio Grande do Norte (TJRN) og bare noen få meter fra nærmeste politistasjon.

Ifølge informasjon fra offerets far, Laércio Medeiros, var den unge mannen involvert i narkotika-handel siden tre år tilbake og han mener at forbrytelsen var et «regnskaps-oppgjør» innenfor dette miljøet. «Han innvolverte seg dessverre i slik kriminalitet når han var 16 år gammmel og han verken studerte eller arbeidet sier han til media,  mens han ventet på at kroppen skal bli frigitt av det tekniske og vitenskapelige politiet Institute (Itep-RN).

 

Ifølge vitner til mordet, så ble Romario Laertes ble overrasket av to menn mens han drikker kaffe. Mennene gikk av motorsykkelen og skjøt flere skudd mot offeret, som døde straks og attentat-mennene forsvant deretter på motorsykkelen.

Grøss og gru – sier vi her på gjerdet bare!