Arkiv

Den nye Arena das Dunas er 94% ferdig nå.

Arena das Dunas har nådd 94% ferdigstilling av prosjektet.

Den nye stadions byggeprosjekt, har nå nådd 94.07% av det totale prosjektet og det er ikke fritt for at innbyggerene i Natal begynner å glede seg veldig frem til innvielsen av anlegget.

Man undersøker nå muligheten for at man kan innvie det nye anlegget med en av klassierene i Potiguar-fotballens historie. Den aktuelle datoen er 12.januar til neste år, da klassikeren og derbyet ABC – America skal gå av stabelen. Det hadd jo vært ekstra morsomt om dette populære derbyet kunne være startskuddet til å bruke den nye flotte stadion i hovedstaden?

Man jobber nå videre med disse planen for å få dette til og man har heller ingen plan B for denne kampen, noe som forteller at man er fast innstillt på en slik kamp på datoen 12.januar 2014.
Arena das Dunas, stadion som vil tjene som arena i 2014-VM, og som ikke  ennå er blitt erklært for å være ferdig, men mangler nå bare 6,00% på at så er tilfellet. En offisiell overlevering er satt til 31.desember 2013 . Alle de 20 store kronbladene (taket) på «blomsten» rundt stadion er nå på plass og den tar seg virkelig lekker ut der den ligger og blinker i solskinnet og gressmatta begynner å innta riktig farge og riktig lengde.

Det gjenstår nå endel finpussing innvendig på stadion og retting av endel feil som er oppdaget under div. monteringsarbeider. Entrepenøren sier til media at de ikke ser noen hinder for at stadion kan overleveres på det avtalte tidspunktet. Nye Arena das Dunas har også gått forbi flere konkurenter tidsmessig innenfor gruppen av vertskapsbyene, selv om Arena das Dunas begynte arbeidet i etterkant av disse, så fremgangen i prosjektet har vært formidabel.

Vi som sitter her på gjerdet og dingler med bena utover kanten og slikker morgensol, må si oss særdeles fornøyde med fremgangen i dette prosjektet og mangelen på forutspådde stopper og streiker som er så vanlig her oppe i RN – nå er det flere og flere som begynner å glede seg til at de kan «ta på den nye Arena das Dunas» og riktig er stolte av en så fin stadion-perle i hovedstaden vår. Den vil ha store muligheter til å blinke ekstra mye i alt det flotte solskinnet i «Solskinnsbyen» i Brasil.

Nå gleder vi oss her til å ta fatt på frukt/frokostkurven vår og en aldri så liten tørr-trening på en skål for vår nye flotte stadion kanskje – selv om det er midt i uka – er på sin plass!

130302