Arkiv

En voldelig helg er på gang.

Natt til fredag som innledet en ferie proklamasjonen innen republikken og morgentimene i førgår, har vært preget av vold, i Natal. Minst seks voldelige dødsfall ble registrert  i vest, øst og sør for hovedstaden. Det siste registrerte av dem skjedde i byparken, i Cidade Nova i vest Natal. En kvinne, identifisert som Hisham Costa da Silva, 47, ble skutt til døde mens hunn var på parkeringsplassen rundt parken. Kriminaliteten skjedde ved morgengry i går, men ingen vet tidspunktet. Rundt 06:0 ble politiet ble varslet om kriminalitet i området.

Offeret, ifølge assisterende politi Sérgio Freitas, fra politistasjonen på sørsiden, var det en narkoman som døde etter en uenighet med andre brukere av narkotika som hadde samlet seg på stedet. «Hun ble funnet med symptomer på steining og det må ha vært en kamp mellom de narkomane, sier han.

Tidligere ved 02:00 tiden på torsdagen ble den unge Jobson G. das Neves, 26, henrettet på gaten Rua President Kennedy. Ifølge Freitas var offeret allerede godt kjent i nabolaget og hadde en lang rekke med fiender. «Han hadde mange fiender og hadde selv muligens ni drap selv på smvittigheten,» sa representanten. Et par med finnlands-hetter hadde invadert boligen, sendt konen ut av huset, før de drepte ham sier politiet.

Kl 11:0 på fredag (15), utbrøt en kamp mellom brødre i nabolaget til Dix-Sept Rosado, i sonen vest i byen, som endte med døden. Tenåringen som ikke har fått navnet avslørt, diskutert med broren Iago Franklin Martins, 21, og endte opp med å ta frem en stor og dødelig kniv og gikk løs på gutten. «Informasjonen er at de alltid sloss pga at den eldre broren drakk mye. Denne gangen var han også beruset og krangelen mellom de to endte altså med døden, sier assisterende politi Sérgio Freitas.

Et annet dødsfall ble registrert av politiet natt til innledningen av helgen gjaldt Edmilson Barbosa Pontes, Mason 53 år. Han var et offer for skudd som ble avfyrt da han gikk  forbi avenida Salgado Filho, i Tirol. Informasjonen herom, er ifølge politiet svært få og sparsomme og politiet har ingenting på ham om tidligere kriminalitet eller narkotika, så skytingen var kanskje bare en «drive by shooting»?

 

To dødsfall ble rapportert sent fredag (15), etter fotball kampen mellom ABC og ASA, for Campeonato Brasileiro Série B. Drapene skjedde i Nord og Sør for Natal. I alt ble sju personer skutt etter denne kampen og altså to med dødelig utgang.

En gjenganger her, er at alle hadde på seg supporter-skjorter for fotball klubbene, så nå må man altså tenke seg got om hva man tar på seg til kampen?

Grøss og gru!

 

132490