Arkiv

To døde funnet i Redinha.

 

Likene av to personer fra Paraiba er funnet i Redinha.

Likene av to brasilianere fra Paraiba som sist ble sett i live, da de tok en dusj/bad ved stranden på Ponta do Morcego på ettermiddagen lørdag (16),  ble funnet døde tidlig igår morges på Redinha stranden på nordsiden av Natal.

Brannvesenet rapporterte at den første kroppen ble funnet flytende nær Mirante da Redinha, det var turisten Rafael Ramon da Silva, 20 år, i de tidlige timene av søndag morgen (17).

Senere ble også kroppen av hans fetter, Alex Juno da Rocha, også har funnet nær gazebo på slutten av denne morgenen. De to var fra byen Araruna i staten Paraiba og ligger nær kommunen Nova Cruz i RN. Fetter av de druknede ofrene, Romildo Macedo, har identifisert kroppene. Politiet sier at på det nåværende tidspunkt, ikke ser ut til at dette er moe kriminellt, men heller en ulykkelig drukningsulykke.

Vi som myser mot morgensolen her på gjerdet vårt, vil igjen rette en sterk advarsel til turister som skal bade langs strendene våre og om lumske tilstander av understrømmer, særlig når tidevannet skifter. Detter skjer pga dype «renner» som tidevannet graver ut i bunnen og som tidevannet følger på sin vei ut/inn til stranden. Du skal være en særdeles god svømmer hvis du blir fanget av disse sterke understrømmene, så pass godt på og spør gjerne de lokale om tilstandene langs den aktuelle stranden, det kan vise seg å være meget lurt!

Frokost/fruktkurven kjentes ekstra tung ut idag, så vi gleder oss rått til å ta fatt på å utforske innholdet av den – og også en ny uke som ligger foran oss. (og dere) Ha en fin dag alle sammen.