Arkiv

Siste håpet brast!

Lite med smil på gjerdet vårt idag.

Når  Sverige tapte mot Portugal i fotballkampen igår, så forsvant også siste sjanse for å kunne se et skandinavisk fotball lag spille i VM-2014 på den nye Dunas Stadion i Natal. Vi hadde jo inderlig håpet at Sverige skulle makte å redde æren til Skandinavia, etter at Norge nok engang hadde tabbet seg ut av VM  turneringen i 2014.

Det er derfor en laber stemning her på gjerdet i den flotte morgensolen – frokost/fruktkurven frister liksom ikke idag. Eneste muligheten for ansiktsmaling nå, blir vel å male seg i fargene til Brasil, men de kommer nok ikke til å spille her i Natal dessverre? Vi hadde krysset fingrene lenge for at Sveariket skulle klare brasene, men den forbaskede Ronaldo ødela hele showet for oss – så da får vi bare gjøre det beste ut av det – billettene er jo innkjøpt og kan ikke avbestilles eller overdras til andre – sukk.

Armadillo