Arkiv

Graviola og PSA verdier.

Informasjon!

Det kommer innimellom inn meldinger om at PSA verdiene til pasienter med prostatakreft og bruken av tørkede Graviola blader, (te) har vist fallende verdier!

Det viser seg imidlertid at det varier veldig med hvor fort man ser et  fall i PSA verdien – hos noen ser man hurtig en reaksjon, mens hos andre tar det lengre tid. Dette kan nok skyldes hvor hurtig (tidlig stadium) man setter inn Graviola-kuren og hvor sterk te-blandingen er. Normalt ; 10 blader av normal størrelse som klippes opp i bitte små-biter og legges i 1 liter varmt vann av 40-45 grader og trekker i rundt 4 timer under omrøring en gang i mellom.  (man kan godt selv øke antallet av blader om ønsket) NB! husk at de tørre bladene skal fremdeles være grønne og fine (som tørt kvalitets høy), hvis ikke er det lite hjelp i te-blandingen din. (inneholder lite medisin.) Vær også obs på at det selges mye lureri på nettet som UTGIR seg for å være Graviola. (rundt 60% er fake) Så det lureste er å tørke dem selv når man er i Natal og ta dem med hjem. Der kan de ligge lenge lenge, så fremt de ligger mørkt, tørt og kjølig.

Lykke til!