Arkiv

Motorsyklist funnet henrettet med 20 skudd i Genipabu

Motor-Syklisten er død med mer enn 20 skudd i kroppen på veien til Genipabu.

En mann identifisert som Raymond Camilo da Silva Neto, 33, ble funnet død med mer enn 20 skudd i kroppen, sent tirsdag (19) nære Genipabu lokalt. På åstedet ble det også funnet en motorsykkel som sikkert var hans.

Politi-Menn av fjerde bataljon av militærpolitiet sier til media  gjennom integrert infomedia for offentlig sikkerhetsoperasjoner (CIOSP), at flere skudd hadde blitt hørt i regionen og når man søkte i området hvor skuddene kom fra, så fant man motoryklisten død.

Ennå ikke har informasjon om hva som egentlig skjedde kommet frem, da det var ingen vitner til mordet og politiet håper at noen kan komme frem med et spor til dem.   Mordet skjedde rundt 20:00 tiden og offeret ble skutt med 20 skudd fra samme pistol av cal.38. Videre undersøkelser foregår fremdeles av politistasjonen i Extremoz.

Media spekulerer i at dette var en advarsel til narkotika-miljøet i området, om at ubetalte regninger blir overhode ikke godtatt og man har derfor statuert et eksempel rettet til dette miljøet tror man?

Vi som akkurat satte oss på gjerdet vårt i den koselige morgensolen, medbringende en stor frukt/frokostkurv, er som alltid rystet over slike meldinger og over brutaliteten som man viser innen dette miljøet – for ikke å snakke om hvor lite politiet får gjort i slike saker? Politikerene velger som alltid; den letteste veien > å skyve hele problemet foran seg!

Det er vel snart på tide å få ut albuen snart og ta itu med problemet for politikerene for slik som det turer frem til nå, kan man bare ikke ha det – selv ikke i Brasil! – Basta!