Arkiv

Sjekk badevannet langs Natal strendene

Strendene Areia Preta og langs Fortet, er fortsatt uegnet for bading pga en dårlig vann-kvalitet.

Areia Preta stranden, i nærheten av Jangada og Fortet stranden begge i Natal, er fortsatt uegnet for bading. Etter badevann-bulletinen som ble utgitt igår fredag (22) fra Instituto Federal do Rio Grande Norte (IFRN) i samarbeid med Institutt for bærekraftig utvikling og miljø (Idema), forteller om hvor man finner høye nivåer av fekal coliforme bakterier som blir forårsaket av ulovlig utslipp av kloakk og derfor utsatt for menneskelig avføring.

Areia Preta har vært upassende siden 15 August 2013, Praia do Forte er siden 24 oktober, nemlig fem uker av dårlige forhold for badende/svømmere og sol-badere.

 

IFRN har også rapportert at Pium, på høyden av den nye broen, fortsatt er under kontroll. Hver uke blir det  analysert 31 strekninger mellom strendene i Tabatinga, i Nísia Floresta,  stranden Pitangui, Extremoz. Analysen er gyldig i syv dager etter at den er utgitt.

Sjekk badevannet ditt på listen under:

132787