Arkiv

Trafikklyset på BR-101 vil nå bli åpnet på nytt.

Fyllekjøring årsak til stengt lyskryss på BR-101

Flyten av kjøretøy bør være tilbake til normalen i dag på BR-101 siden lyskrysset som styrer trafikken i krysset som gir tilgang til avkjøringen til Nova Paramirim. Inntil i går ble ruten blokkert da en drita full sjåfør like godt meiet ned hele trafikklyset i de tidlige morgentimene på torsdag.

Mannen ble straks arrestert og sendt til stasjonen på sørsiden i Natal. Dette uhellet skapte store trafikkproblemer og politiet måtte stenge av hele krysset pga arbeidet med å få montert opp et nytt trafikklys. Trafikken til å fra Nova Panamirim og til og fra flyplassen ble rammet av denne stengingen av krysset og mange måtte derfor kjøre mange kilometer lange omveier.
I løpet av stengings-perioden ble mange bilister bøtelagt fordi de brukte et stort blomsterbed som avkjøring, der det tidligere hadde vært en avkjøring ned til Neopolis.

Ifølge inspektør er måten man forsøkte å lage seg snarveier på, blitt bøtelagt av PRF (UP) med hele R $ 574 og syv prikker i  førerkortet. Det å omgå trafikksignaler under en omkjøring av trafikken blir ansett for å være e særdeles alvorlig foreteelse

DNIT håper å kunne  åpne anbudsrunden for nye  BR-101 delen , på den 20 desember. Prosessen gjelder ansettelse av selskapet som skal stå ansvarlig for gjennomføringen av flere arbeider og omstruktureringer av BR-101 motorveien mellom Ponta Negra og Pium. Arbeidet må nå øke antall filer og gjøre forbedringer og øke sikkerheten og flere kritiske punkter skal fjernes, samt bygge nye overganger og sykkelstier.

Ombyggingen vil omfatte hele 13 km. og innkluderer blant annet bygging av seks helt nye viadukter fotgjener broer/overganger.

132796