Arkiv

Nok en helg har gått i volden sitt tegn i Natal.

Åtte drap har blitt registreret over helgen i Natal.

Nok en helg har passert og etterlater seg åtte døde personer her i hovedstaden. Fem drap er registrert pga skyting, ett av knivstikking og et pga av kvelning

Riktig nok er Natal en millionby, men hyppigheten av drap og grov vold i denne hovedstaden i RN, ligger langt over det forventede nivået dessverre. Det kan være mange årsaker til dette, men en av de verste årsakene er narkotika miljøet i byen og en annen er alle alkoholproblemene man finner over alt og i alle borger-klasser. Politiet er overarbeidet og har alt for få resurser til sin disposisjon og er kommet på helene for lenge siden når det gjelder å oppklare disse drapene i byene.

Når man i tilleg ser på alle de fattige som bor i denne staten/hovedstaden og en arbeidsløshet på rundt 30%, så forstår man lett at det er mange mennesker som sliter her – veldig. Noe av det som mest synd oppe i alt dette, er at ungdomskriminaliteten bare øker og øker, noe som borger for dårlige tider fremover i tid. Ungdommen er jo den nye generasjonen Natal i frem-marsj og når kriminalitetenen øker her, så er det virkelig en grunn til å være redd for fremtiden?

Men det flotte været og den deilige solen – det kan de ikke ta ifra oss.