Arkiv

NB! Ny nostalgisk lenke på servicern.

NB!

Vi viser til en ny lenke som er lagt inn på siden vår. www.skipssiden.com som for admin inneholder mange kjære minner fra min tid som telegrafist i handelsflåten.

Siden er nostalgisk og burde være særlig intressant for alle dem som har seilt på norske  NOPAL og MUNDOGAS båter etc. (Lorentsen) Her er det nok av opplysninger fra en svunnen tid og en mimrestund over en kaffekopp for de som har seilt på disse båtene og for ikke å snakke om deres familie og venner.

Så hvis du har hatt hyre på noen slike båter eller kjenner noen som har hatt hyre – gi dem et tips om den fine siden til Osmund Enga og som jeg også personlig har seilt under som R/O på «Nopal Branco». Alle som har bilder, blader (Ola Nytt etc.) historier og annet stoff fra denne epoken > bes vennligst ta kontakt med Osmund, for det er sikkert mange der ute som vil ha en stor glede av dette materialet.

mvh

admin