Arkiv

Protest aksjon vedrørende trafikk problemene i Natal.

Det var igår en stor protest aksjonute i gatene i Natal, for å markere misnøyen med de stadig tilbakevendende trafikk korkene i rushtiden i Natal. Det var buss-selskaper, bil organisasjoner, trafikksikkerhets-org. politiet (UP) som blokkerte en rekke viktige veikryss og skapte derfor et totalt breakdown i trafikk bildet i hovedstaden. Myndighetene forsøkte å bøte på korkene med å sette inn masse trafikk politi til å dirigere trafikken manuellt – men det hjalp bare så sørgelig lite.

Men manifestasjonen fikk likevel ingen lovnader fra myndighetene om å gjøre noe med saken. Hvor skal de få alle de mange hundre millionene reals fra som dette eventuellt ville koste  – de som ikke engang klarer å betale lønningene til de statsansatte på tiden?

Vi bare spør.

133437