Arkiv

Første dag av Carnatal begynte med en forsinkelse.

Første dag av Carnatal begynner med en kjedelig forsinkelse.

Den første dagen av Carnatal begynte med en forsinkelse på tre og en halv time. Planlagt 18:00, så ble åpningen av portene utsatt hel til uavklarte spørsmål funnet under inspeksjon av brannvesenet for å bekrefte at sikkerheten ved  prosjektet, ble rettet på og måten var godkjent. Ifølge oberstløytnant Luiz Monteiro Júnior, leder for teknisk fagpersonell av brannvesenet, så skal andre uløste  tråder som ikke er løst men som ikke kompromisserer sikkerheten til de feststemte deltagere, løses i dag.

Så etter endel om og men, så kom omsider Carnatal sin første dag, i gang for alvor.
Ifølge statens representant Gustavo Carvalho, direktør i selskapet, begynte arbeidet med å rette pålegg fra brannvesenet, bare en time før portene skulle åpnes. «Vi beklager og beklager til våre kunder, men det er mye bedre å utsette arrangementet og sikre sikkerheten mennesker,» sa Carvalho.

Idag på andre dag, så er portene planlagt å åpnes kl. 19:00.

133508