Arkiv

Fullførelsen av den nye Dunas Stadion nærmer seg.

131639

Etter å ha definert grupper og de 48 første kampene under World Cup 2014, åpne FIFA billettsalget for World Cup på søndag (8). Av de 12 stadionene som er verter for konkurransen, så har Sao Paulo Arena og Maracana i Rio de Janeiro, suspendert alt salg av billetter i alle kategorier for åpning og sluttspillet i World Cup 2014. I tillegg til disse, så får arenaene  i Cuiaba, Pantanal og Arena da Baixada i Curitiba, redusert tilførsel av billetter i denne andre fasen av salget.

For stadion  Arena das Dunas i Natal, har alle kampene tilgjengelige billetter og foreløpig  lav etterspørsel, unntatt i kategori 4 for kampen mellom Italia og Uruguay. Spill i hovedstaden i RN vil være: Mexico x Kamerun dag 13 juni, Ghana x USA dag 16.juni,  Japan x Hellas dag 19.juni og Italia x Uruguay dag 24.juni.

 

Siden 09:00 (GMT) i dag kan billetter kjøpes på nettstedet til FIFA. NB! . For å kunne reservere/kjøpe billetter, er det først nødvendig å utføre en online registreringsside. Sist fredag (6) ble trekningen for gruppene holdt på seremoni i Costa Sauipe, langs Bahia kysten.

Natal prisene varierer fra R $ 60 til R $ 350 til alle fire kampene. I åpningskampen for Brasil vs Kroatia, så varierer prisene fra R $ 160 til R $ 990, mens i finalen denne prisen satt til fra R $ 330 og til R $ 1980.

 

I dette trinnet foregår salget av billetter på samme måte som den forrige trinnet mellom månedene August og November. Frem til januar 30 kan fans velge hvilke kamper de ønsker å overvære og be om bestilling av billetter. Dersom etterspørselen overstiger en fan per billett, vil det bli utført en trekning/tombola. På grunn av denne driftsmodusen angir Fifa at fans ikke trenger å rushe i reservasjonsperioden, siden datoen for forespørselen ikke har noen innvirkning på  beslutningsprosessen.

Man vurderer fortløpende forsinkelser i byggingen av stadion i  Pantanal og Arena da Baixada Arena og FIFA har derfor her redusert antallet billetter for salg. Men til den første kampen i VM og til finalen er alt billettsalg foreløpig suspendert/stoppet pga ulykken på stadion i Sao Paulo, der to arbeidere ble drept, så er ferdigstillelse nå satt til april 2014. Maracanã har fått en foreløpig billett-stopp på grunn av en høy etterspørsel etter billetter.

Etter dette nåværende trinnet av billettsalg,  så begynner det tredje trinnet den 26 februar og vil vare til 10.April . Det siste trinnet av salget begynner på 15 April, da de resterende billettene vil også bli solgt via ordre over Internett + at restbilletter også vil bli solgt over skranke i vertsbyene. NB!

Arena das Dunas er nå inne i sin sluttfase av byggingen og begynner virkelig å sette sitt preg på omgivelsene i dette området av Natal. Dere har virkelig noe å glede dere til!