Arkiv

Amerikansk delegasjon besøker Arena das Dunas.

Amerikanske delegasjonen besøker Natal.

«Fantastisk» var ordet brukt av Michael Kammarman, en representant for kommunikasjons sektoren for den amerikanske delegasjonen innen fotball, for å beskrive Arena das Dunas stadion ,som skal være vert for kampen mellom USA og Ghana, 16 juni, i FIFA World Cup Brasil 2014. Besøket ble avholdt i går. Dessuten besøkte Kammarman Arena das Dunas sammen med Tom King, administrerende direktør for den amerikanske delegasjonen og Alejandro Becker, også innen kommunikasjon sektor. De var ganske imponert over fremdriften i arbeidet, som nå har allerede nådd opp til 97%, og også roste arkitekturen av stadion og kvaliteten på gressmatta. «Det er bare å gratulere dere, for Arena das Dunas er oppsiktsvekkende og flott, ble det sagt. Den nye stadion generelt, er et meget trivelig og veldig hyggelig sted og gressmatta er jo helt perfekt og på høyeste kvalitetsnivå, sa også Tom King.

Michael Kammarman sa at  den nye stadion mellom sand dynene er en differensiell Potiguar indianerne arena. «Stadion er utrolig nydelig utformet og vi har ingen motforestillinger mot å anbefale alle amerikanere hjertelig velkommen til en superb stadion og til en spennende fotball kamp.

På mandag, ble den nye stadion besøkt  av en representant for den italienske delegasjonen, Alessandra Savini Nicci. Hun var også meget imponert over den Arena das Dunas og roste kvaliteten av byggverket, med vekt på de skiftende innvendige fasilitetene.

Det ble tatt mange fotos av den nye stadion, som allerede er i ferd med å sette spor etter seg i media ute i hele verden.

Italia vil spille sin tredje kampen i gruppespillet i Natal mot Uruguay den 24 juni. Representanter for landene fra Kamerun, Mexico, Uruguay Ghana og Hellas forventes å besøke hovedstaden i RN i januar 2014.

Byen tiltrekker seg nå mye oppmerksomhet fra journalister fra flere land og som vil vite potensialet i Natal hovedstaden i RN staten.  I tillegg gruppen av utenlandske journalister som kom til Natal på lørdag, var det i går i byen et team fra Fuji TV og et fra Network News, fra Japan.

Vi her i morgensolen på gjerdet vårt, bare suger til oss all rosen som ser i media om den nye flotte stadion vår. Her skal vi få mye moro i tiden som kommer – ikke bare under VM-2014 men også i årene etter det og dette flotte skinnende smykket ute i sandynene i Natal,er konstruert for å kunne arrangere store flotte konserter, teater og operaforestillinger. Med andre ord mere å glede seg til og et utmerket trekkplaster for mere turister til byen vår?

Nå skal frokostkurven til pers – den virket uvanlig tung idag – er det enda mere forsmak på julegodt mon tro?

133870