Arkiv

Åpningen av nye Das Dunas Stadion kan bli flyttet.

Almanakken til Dilma kan endre åpningsdatoen for åpningen av den nye stadion.

Agendaen til President Dilma Rousseff blir avgjørende  for åpningsdatoen av den nye Arena das Dunas. Som guvernør så har guvernør Rosalba Ciarlini sørget for en tilstedeværelse av overhodet av den føderale utøvende makten i partiet hennes og man venter enda på et endelig svar fra Dilma Rousseff når et fremmøte i Natal kan finne sted. Sekretær for SECOPA-RN Demetrius Torres, uttalte at alt som er sagt i denne saken frem til nå, er ikke noe mer enn spekulasjoner.

Fremdriften av arbeidet ved Arena das Dunas har allerede overgått 97% av totalen og må være helt fullført i slutten av denne måneden.

Arrangementene som er planlagt i denne forbindelsen, er som f.eks. et lokal-derby mellom ABC – America, men datoen for dette arrangementet er foreløpig en hemmelighet. Ingen nasjonale attraksjoner har heller ikke blitt bekreftet så langt.

«Alt avhenger nå av datoen for besøket av President Dilma. Hun er den som bestemmer dagen for åpningen, men en videre planering etter det er planlagt. Demetrius Torres understreker at man til nå ikke har vært interresert i å utdype slike spørsmål, fordi det blir mye spekulasjoner slike ting, «Men jeg ikke er så glad i slike spekulasjoner,» sa sekretæren.

 

Administrerende direktør i Consortium Arena das Dunas, Charles Maia, har tidligere nevnt 5.januar som en mulig åpningsdato til å innvie den nye Arena das Dunas. Men problemene som man nå arbeider med nå for tiden, peker heller ut 12.januar som en aktuell dato?

«Når du må rette deg etter agendaen til de føderale myndighetene på slike spørsmål er det ikke lett å få kabalen til å gå opp og det er derfor vi arbeider for å finne datoen som passer alle. Det er mange faktorer som her må matche. Men hvis åpningen ikke passer til den 12.januar, så er det eneste jag kan love pr. idag er at åpningen skal finne sted i løpet av jauar 2014, sier Charles Maia.

Vi som døser her i morgensolen og koser oss på gjerdet vårt, får på nytt gjenta det så treffende slagordet til natalenserene og brassevennene våre; Vi skal tro på det – når vi kan ta på det!

Nå står frokost-kurven på den nærmeste agendaen her og igjen svirrer det rykter om ekstra smaksprøver på julesnadder der i tillegg til herlig frukt og drikke?134079