Arkiv

FIFA godkjenner en FAN-fest på Via Costeira under VM 2014

FIFA godkjenner Fan Fest på Via Costeira

Den lokale organiserings komiteen (Kol) 2014-VM, har akseptert endringen av arrangementet FIFA-Fan Fest ved Convention Center langs Via Costeira. Ideen er å montere den viktigste fasen av hendelsen i det eksterne området av plassen, fra parkeringsplassen med utsikt over stranden Ponta Negra. Andre områder vil bli brukt for montering av lokale håndverk-salg og andre tjenester som tilbys. Bekreftelsen ble gitt av ordfører Carlos Eduardo i går, etter et møte avholdt i Rio de Janeiro med administrerende direktør av COL, Ricardo Trade.

På denne anledning akseptert COL også forespørselen av Natal å forhandle lokalt med attraksjonene som ønsker å delta i forskjellige arrangementer under VM 2014.

Kapasiteten til den nye plasseringen til hendelsen, er ifølge ordføreren, på for opp til 8 tusen mennesker, med gratis adgang og administrere laget av sikkerhetsvakter. Hendelsen bør starte kl 13:00 og til rundt kl. 23:00. Den første utgaven av FIFA FAN- Fest vil finne sted på den 12. juni 2014 og den siste omgangen den, 13.de juli 2014.

Mere nøyaktige opplysninger vil bli gitt til media etterhvert som de forskjellige arrangementene er endelig godkjente og vedtatt.

 

134307

Armadillo