Arkiv

Guvernøren holder pressekonferanse om Dunas Stadion

Guvernøren gir pressekonferanse om åpningen av Arena das Dunas.

Neste tirsdag 24 på julaften kl.10:00, gir Rosalba Ciarlini guvernøren, en pressekonferanse til media for å informere om datoene og hendelsene rundt innvielsen av nye Arena das Dunas Stadion. På tirsdag (17) rapporterte sekretær i SECOPA-RN Demetrius Torres, at forhandlinger fremdeles pågikk til å bringe attraksjoner til innvielsesfesten og at man enda ikke hadde gitt opp håpet om å få snappet president Dilma Rousseff sin tilstedeværelse. 26.januar er foreløpig nevnt som en aktuell dato.

Alex Régis, fungerende talsmann for Arena das Dunas sier at man har allerede overgått de 97% av det totalearbeidet og at man skal være ferdige denne måneden. 31 desember er offisiell overrekkelses-dato for prosjektet av bygg-herren.

Selv om det ennå er flere ting som skal falle på plass, så rykker innvielsen stadig nærmere for vår nye flotte fotball stadion. For tiden så foregår en rekke tester av alt utstyret som er montert inne i den nye stadion og man sjekker at alt fungerer som normalt.

Man regner med at guvernøren i RN vil avklare flere ting under sin pressekonferanse på julaften?

134079Jul 2011