Arkiv

Kriminell gjeng arrestert på julaften.

Gjeng som er mistenkt for ran ble arrestert på julaften.

Åtte menn som lå eksponert ute på nettet pga en iPhone som lå i bilen og som ble kjørt av gjengen, da de ble arrestert. Våpen, skuddsikre vester og narkotika ble også beslaglagt hjemme hos gruppen i nabolaget  Mae Luiza og der de bodde alle på samme adressen.

Tidspunktet for ranet skjedde rundt 12:00, i Capim Macio og da ble tatt kjørte de rundt en hvit bil av merket  Amarok og med skilter  OJT 2903. Offerets familie klarte å spore det stjålne kjøretøyet pga en Iphone som var inne i bilen og dennes beligenhet ble straks gitt videre til politiet.

Utføring av arrestasjonen ble utført av Rocam kl 07:30 i går på rua Antonio Felix, i et hus uten husnummer, i Mae  Luiza. Alle de mistenkte var da inne i bygningen.  Gjengen sitter nå i varetekt på politistasjonen på sørsiden av byen

På scenen i huset ble det beslaglagt ni nye mobiltelefoner, en revolver ca.38 m/ammunisjon, to skuddsikre vester, div. narkotika (heroin og crack) og to svarte lommebøker.

Civil politiet mistenker at de arresterte er alle involvert i også andre forbrytelser.

De arresterte er;

Geraldo Neto de Souza 19 år

Jeomir Moura de Souza 20

Francisco Canindé Bernardo dos Santos, 32

José Wilson da Silva Filho, 20

Chelton Nascimento Miranda, 26

Tolga Dahl, 27

Raymond Flores, 37

Junior Nunes de Souza.

************

En flott jule-jobb av politiet og vi ønsker oss flere slike.

Men, vi som sitter her på dette fredelige gjerdet vårt og formelig suger inn den fine «Jule-solen» her i Natal, er nå mere opptatt av frokost-kurven vår, som idag er så tung av alskens jule-mat, at det spørs om vi orker å spise opp alt sammen?

En fortsatt GOD JUL ønskes til dere alle!