Arkiv

Bilulykke ved stranden i Pitangui.

Bil-Kollisjon med flere skadede nær stranden i Pitangui

En ulykke som involverte to biler på venstre side, nær BR-101 og  i nærheten av rundkjøringen ved Pitangui-stranden, på den nordlige kysten av staten. Ifølge døgnvakten hos  av det føderale motorvei-politiet (PRF) var det fem personer i den ene bilen og tre i den andre.

PRF vet ikke ennå ikke det nøyaktige tallet på skadede i kollisjonen, men det er som minst én person som er blitt alvorlig og befinner seg i en ustabil tilstand på sykehus.

PRF vil foreløpig ikke uttale seg om årsaken til ulykken.

Vi som virkelig nyter tilværelsen, her på det koselige gjerdet vårt ute i det grønne rundt Natal, vil igjen løfte en advarende finger, når det gjelder trafikk sikkerheten og kjøreferdighetene til brassene. Utallige episoder har passert hvor vi gang på gang har fått banket inn hvor viktig det er å ha full fokus på trafikken foran bilen din og holde seg til trafikkreglene og å kjøre defensivt og vennlig i trafikken. Det er alt for mange «verdensmestre» ute på veiene her og når ikke PRF/politi er innen synshold, så kjører disse som galninger – dessverre!

Dagens frokostkurv bærer preg av mere normale tilstander og det befinner seg en majoritet av frisk og herlig frukt oppe i denne, men fremdles også litt typisk julemat for dem som ikke har avsluttet jule-ete-gildet enda.

Fortsatt God Rom-Jul!

Brazilwavingflag