Arkiv

Ponta Negra uten fyrverkeri på nyttårsaften.

Ponta Negra uten fyrverkeri på nyttårsaften.

Rådhuset i Natal rapporterte i går, dag 27, gjennom et notat at det blir det inget fyrverkeri å skue på  Ponta Negra-stranden under feiringen av nyttårsaften, som tidligere annonsert. Årsaken til suspensjon er arbeidet med sten-settingen og urbanisering, RIM har nemlig ennå ikke rukket å få fullført arbeidet sitt dessverre.

Ifølge rådhuset, er tiltaket tatt for å sikre sikkerheten til befolkningen som vil feire nyttår på stranden, fordi arbeidene til RIPRAP på stedet ikke er fullført.

For å fullføre arbeidet så sier rådhuset at det enda mangler å  installere noen nedkomster til stranden og det er også mangel på lokale urbanisme funksjoner til å bli gjennomført, herunder montering av en viktig type belysning langs stranden.

På den annen side, så har byen utvidet og forsterket strukturen for avfyring av fyrverkeri fra Newton Navarro broen og kommer til å øke fra fem til syv kjerneinstallasjon av fyrverkeri montert her.

Kulturprogrammer innen Ponta Negra området som allerede er annonsert, bekreftes at skal holdes på punkt 7, på avenida Roberto Freire. Med informasjon ut til media fra Antônio de Pádua, Banda de Frevo, Lane Cardoso og Camilla Mary Khrystal.

«Rådet beklager ikke å kunne gjøre fyrverkeri på stranden Ponta Negra, dette tradisjonelle  møtested for befolkningen og turister på nyttårsaften, men man mener at det er mer fornuftig i forhold til sikkerhet og å heller gjenoppta fyrverkeri-programmet på stranden på nyttårsaften til neste år, når arbeidene er fullført», sa de i en uttalelse.

Fyrverkeriet fra broen kan sees i store deler av byen uten problemer, men Ponta Negra blir nok mest savnet pga tradisjonsmessige grunner?

X.mas tree in Natal

X.mas tree in Natal