Arkiv

Arena das Dunas bestod den endelige lys-testen med glans.

Arena das Dunas gjennomgikk en endelig testing av belysningen i går aftes.

Den siste testen av belysning Arena das Dunas ble startet 22:00, da den første raden av lysene ble tent, etterfulgt av video skjermene. Mens de andre lysene ble testet en etter en, så var lydanlegget også under en full test. Ifølge selskapet som er media-ansvarlig for OAS arbeidet, var ideen er at folk i Natal kunne bevitne testen fra utsiden og smugtitte inn mellom kronbladene ute fra gate-nivå.

Vi som sitter her på gjerdet vårt i morgensolen og nyter det flotte sommerværet i Natal – i fulle drag – har fått tilbakemeldinger om at den skinnende aluminiums-blomsten gjorde et særdeles flott inntrykk og glitret som en juvèl der den overdøvet den øvrige belysningen i Lagoa Nova området med sin prakt og glans.

Ellers så ble inntoget av det nye året feiret som seg hør og bør – det bærer forøvrig også frokost-kurven vår preg av idag – med delikatesser og drikke av mange forskjellige slag, så her er det bare å ta for seg og nyte livet i Solskinnsbyen!

134963