Arkiv

To turister druknet på stranden Praia do Meio.

To turister ble ofre for drukning påi Praia do Meio stranden.

To turister druknet dessverre onsdag morgen (1) i området av Jangada-torget på Praia do Meio stranden i Natal. Ulykken inntraff rundt 08:00 tiden på morgenen.

Brannvesenet og Samu kom raskt på plass på scenen og fikk opp to menn som ennå ikke har blitt identifisert. Etter at turistene  ble tatt opp, ble de sendt til sykehuset Clovis Sampson for gjenoppliving, men forgjeves.

Ifølge politimesteren på stasjonen som er spesialisert på turisthjelp, så virker mennene som om de er over 30 år gamla og er innkvartert på en pousada i den sørlige delen av hovedstaden.

Stedet der de druknet er kjent for å være farlig for de badende pga kraftige understrømmer og kraftige hvirvler – særlig ved flo/fjære skiftingen. Fenrik Itamar sier de badende blir bedt om å være forsiktige i dette området og lese advarsel-skiltene som er satt opp, slik at man få en større oppmerksomhet rettet mot dette farlige stedet.

Vi som sitter og myser mot morgensolen på gjerdet vårt, har flere ganger forsøkt å advare dere her på «sladder» om at farlige understrømmer opptrer på forskjellige strender og man skal være en særdeles dyktig svømmer om man skal komme seg ut igjen fra slike skumle strømmer NB!

Idag er frokost-kurven mere normal igjen, med en hovedvekt på duggfrisk frukt og kaldt drikke til. Bare noen få små-rester av julemat er synlig i den ene kroken.

Vi takker alle for det gamle sladder-året og ønsker at alle skal få et enda bedre år 2014 å bale med og at helsen holder seg godt inne i det grønne området!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA