Arkiv

Neida, kriminaliteten har ikke blitt mindre.

Det er bare vi som har unlatt å nevne dette emnet så ofte, men for at dere skal kunne forstå at alt er ved det gamle, så tar vi med en liten «notis» om en henrettelse i bydelen Cidade da Esperança:

En ung mann på 19 år ble drept/henrettet natt til torsdag (2) i et område kjent som fellesskapet av DMV. Han ble regelrett henrettet med flere skudd, etter å ha blitt jaget av flere uidentifiserte menn i Travessa Pinheiro området og døde nesten umiddelbart av skuddsårene.

Wesley Nascimento de França,  kjent under navnet «Hominho», ble skutt og overlevde ikke attentatet, til tross for iherdig innsats fra SAMU og ambulansetjenesten.

Ifølge slektninger, så hadde Wesley kommet ut av fengsel for tre måneder siden, hvor han avtjente straff  for /voldovergrep. Til tross for sitt tidligere kriminelle liv, så kan ikke familien forstå at dette mordet var linket til kriminelle miljøer i Natal?

Politiet hevder at selv om kriminaliteten skjedde på et travelt/befolket  sted, så hadde ingen av innbyggerne/vitnene på stedet noe informasjon å gi til politiet  (ingen hadde sett noen verdens ting!) – så gatas lov er kjent av alle her tydeligvis.

Vi gremmes!