Arkiv

Politiet arresterte tre menn på/ved Areia Preta

Politiet arrestere tre ved Areia Preta stranden.

Mens vi først er inne på vold og politi; så igjenkjente en politimann ved nærmere kontroll to stk menn som hadde arrestordre på seg, de tre bar også på seg narkotika. Arrestasjonen skjedde 02:30 idag morges ved stranden på Via Costeira og de arresterte var:  Anderson Felipe Tigrão, 23, Chris Donato da Costa, 23 og Paulo Henrique Waxmily de Assisi.

Politimennene var på patrulje når den mistenkelige gruppen ble stoppet på gaten i besittelse av et kjøretøy. Fire av dem i en bil og den femte kjørte på siden på en motorsykkel. Ved nærmere undersøkelse så fant politiet fort ut at to av dem hadde arrestordre på seg og alle gikk og bar på narkotika i lommene.

Bilen ble beslaglagt, en svart Celtic, med skilter NNT 8211, ettersøkt tidligere etter en  biljakt i RN, i bilen fant man også en stjålet klokke og mobiltelefon.

Godt jobbet av politiet.