Arkiv

Taxisjafør skutt i Parnamirim.

Drosjesjåfør skutt ned i Parnamirim

I kommunen Parnamirim, i det metropolitiske området av Stor-Natal, opplevde en scene av grov vold i natten .4 jan. Rundt 23:00 pm bel en  drosjesjåfør påført stygge skudd skader under sitt arbeide. Tre banditter som virket hardkoket, oppsøkte offeret og skjøt to skudd mot drosjesjåføren, som senere døde på sykehuset Mahavir Marques. Ingen ble personer ble arrestert etter hendelsen.

Ifølge rapporter fra det sivile politiet, så holdt sjåføren; Geílson Silva do Nascimento, 25 år, på å plukke opp en passasjer i det samme øyeblikket som en hvit bil med tre menn plutselig nærmet seg taxien.

Ifølge politiet så hadde  bandittene spurt Geílson Silva om han var en klovn og avfyrte deretter to skudd som såret sjåføren alvorlig.

Etter forbrytelsen, så flyktet bandittene hals over hode fra åstedet, mens Geílson Silva som fremdeles var i live, ble i all hast fraktet til sykehuset Mahavir Marques, men døde litt senere på operasjonsbordet der. Beboerne i området har ikke vært i stand til  å identifisere noen av bandittene som utførte ugjerningen, da ingen hadde «sett noe som helst»!  (ref.; gatas lov!)

Her på gjerdet ble det snakket litt om all volden som skjer i RN for tiden og vi ble enige om at mye av volden nok er relatert til kriminalitet og da særlig narkotika. Likevel er det en del grov vold som ikke kan forklares med denne hypotesen – men som ligger mere under typen som f.eks. ; «Drive by shooting» som amerikanerene kaller denne formen for «underholdning»! Alts å en total meningløs vold som rammer helt uskyldige mennesker som ikke har noe usnakket med noen? Dette er det som skremmer oss mest her på gjerdet!

Men i det varme deilige og fredelige solskinnet her på gjerdet vårt ute i det grønne Natal, føler vi oss tross alt ganske så trygge og retter nå oppmerksomheten heller mot frokost-kurven, da det rumler litt i sultne mager her.

Ha en fortsatt trivelig uke!