Arkiv

UP avslører svindel på kjøreskolene.

De Føderale motorvei politiet (PRF) sitt sjekkpunkt i Ceará-Mirim, i stor Natal, har beslaglagt 12 silikon støpeformer som inneholder fingeravtrykk av to personer som ble stoppet på kvelden lørdag (11). Ifølge føderale motorveien politiet, ble formene, pakket i esker med adresser som ble funnet på Marconi Tavares da Silva, en 46 år gamle fører av en motorsykkel med skilter NNV-0683, under en inspeksjon. De to som laget listene  ble identifisert av navn og personnummer.

Svindelen som allerede er oppdaget, består av at studenter blir unntatt fra tilstedeværelsen på  teori-kurset, som består av en obligatorisk del av førerkort eksamen.

Ifølge PRF, har f.eks. motorsykkel lisensiering (førerkort)  blitt forsinket og derfor ble man unlatt på kurset. Forekomsten ble videresendt til politiet avdeling for bedrageri og forfalskning.

Vi som sitter her på gjerdet i en super morgensol som varmer oss langt inn i margen – kan ikke annet enn å erkjenne at studenter skal være sugne på lærdom og ny informasjon, for å kunne finne sin plass i samfunnet her i Brasil. Men, visse typer av informasjon – f.eks. slik som denne førerkort svindelen, burde man kanskje finne seg for gode til å være med på? Et førerkort er et viktig bevis på at man mestrer å kjøre bil på en grei og sikker måte – det gjør man ikke om førerkortet kommer rekandes i en konvolutt i posten bare?

Nei heller over til frokost kurven, for det går rykter om at den skal inneholde friske av Acai-bær, noe som er svært vanskelig å få ta på, da de bare vokser vilt i jungelen i Amazonas. Disse bærene som ser omtrent ut som blåbær, er proppfulle av antioksidanter og skal visst være utrolig sunt for kroppen din, sier indianerene i Amazonas. Smaken kan minne om blåbær og bærene er som sagt omtrent ikke å få tak i frisk form – ja selv Acai-saft er meget skjeldent å se i butikkene.

Ha en fin uke – hvor dere enn måtte befinne dere!

135506

Impressive-Acai-Fruit-Image

Acai bær fra Amazonas.