Arkiv

NB! Husk den 19.de FIART 2014.

Den 19de FIART (Internasjonal/Nasjonal håndtverksmesse) i rekken, går av stabelen 24.januar og varer frem til 02.februar på sin vanlige plass oppe i konferanse-senteret langs Via Costeira.

Åpningstidene er som før: 15:00 til 22:00 og inngangsbilletten ligger på en ca. 5.reals.

Er du på jakt etter noe spesiellt innen souvenirer fra Natal, eller fra resten av verden for den saks skyld – så er dette rette plassen. Det bærer stuen vår preg av og så treffer man mange artige brasser og bare dette folkelivet er vel verd femmer`n i inngangspenger?

Et godt tips; Ta dere god tid og se nøye på alt det rare som finnes i hver stand/bod – det er lett å gå forbi «godbiten»! Og når det gjelder pruting, så er egentlig ikke dette akseptert før på de to siste dagene av messen OBS!

Lykke til!