Arkiv

Møt Arena das Dunas og fotballstjerner på Internett.

Superstjerner fra Italia, Mexico og Kamerun utgjør noe av aktivitetene som du vil finne på hjemmesiden til den nye Arena das Dunas og oppleve ute i sosiale medier.

Departementet for turisme og departementet for sport vekst- akselerasjons programmet lanserte onsdag (22) en ny aktivitet i partnerskap med de sosiale nettverkene for å feire åpningen av den nye Arena das Dunas stadion i Natal.

På Facebook nettverk og Instagram nettverk, så kan Internett-brukere nå publisere bilder av de viktigste turistattraksjonene i Natal og f.eks. øremerket til  # ArenadasDunas.

Superstjerner innen fotball er et av valgene som vil være mulig å finne,  som f.eks. Mario Balotelli (Italia), Javier «Chicharito» Hernández (Mexico) og Samuel Eto’o (Kamerun) vil ønske deg velkommen på morsmålet på sosiale nettverk. De vises også i form av komiske tegn og avatarer, med en lett tone av underholdning.

Vi her på gjerdet som nyter en praktfull morgensol, men som ikke er medlem av hverken Facebook eller Instagram, får finne andre innfallsporter til å lese nyheter og oppdateringer vedrørende kampene som skal holdes på den nye stadion i forbindelse med fotball-VM 2014.   http://www.natal-brazil.com/worldcup/stadium/

Nå har vel ikke frokost-kurven vår noe særlig utpreget innhold som henspeiler på VM enda – men en vannmelon som venter på å bli spretttet, er faktisk på størrelse med en fotball og har nok en utsøkt sødme og kjent RN-smak som vanlig?

Ha en fin dag videre – være seg her i Solskinnsbyen, eller hjemme i Vinter-Norge og hva det måtte innebære av snø, vind og kulde!

Copa 2014