Arkiv

FAB overtar flyplassen Augusto Severo

FAB overtar flyplassen Augusto Severo

Nå er det offisielt. Den internasjonale flyplassen Augusto Severo vil fungere, selv i 2014, bare nå med militær luftfart. Informasjonen ble bekreftet av pressekontoret av luftfart kommandoen (COMAER). Samordning av brasiliansk selskap med flyplassen infrastruktur (INFRAERO) og kommandoen har hatt regelmessige møter, slik at prosessen med overføring » skal kunne skje så smidig som mulig.» Men det er ikke definert ennå datoen for nedleggelsen av den sivile flyplasseni Augusto Severo.

FAB vil ta kommandoen over passasjer terminal fasiliteter og patio området, samt områder for fly og rullebaner med tilknyttede områder.

Siden begynnelsen av arbeidet på Leonardo da Vinci-Fiumicino flyplassen Aluízio Alves, i São Gonçalo do Amarante, har det vært spekulasjoner om skjebnen til den gamle flyplassen Augusto Severo og som har dukket opp i mange spekulasjoner i ulike sektorer i staten. MIS har matchet informasjon og aldri bekreftet noen annonsert om deaktivering av utstyret og mulige bruk for andre formål.

Statssekretæren for turisme (SETUR) kunngjorde ønsket om å transformere flyplassen som ligger i Parnamirim Events Centre til å tiltrekke flere turister. Presidenten i Infraero, Gustavo do Vale, sa at Rio Grande kan ha to sivile flyplasser i drift, etter åpningen av den nye flyplassenAluízio Alves.

Sist i November, sa Gustavo at begge flyplassene «vil fungere under VM.  «Han opplyste at Augusto Severo airport skal operere som normalt under World Cup 2014, selv om São Gonçalo do Amarante flyplassen er  klar til bruk,»  påpekte. Presidenten, han går mot mot en beslutning av National Civil Aviation Agency (Anac) som forbyr samtidig bruk av to terminaler.

Gruppeleder planlegger en nedtrapping av den gamle flyplassen.nedlasting

Flyplassens 18 butikker stenges senere i år i forbindelsen med at flyplassen skal utelukkende ta seg av militære operasjoner.

Med endring av profilen for Augusto Severo lufthavn, vil Natal Air Force Base (bruker-navn; BANT) få mere plass å boltre seg på. Endringen oppstår når FAB formulerer arbeid og ombygginger til en strategisk del av militære luftfarts planer. (Pemaer). Planee ble utgitt i 2010 og fastsetter tiltak som skal gjennomføres gradvis frem til 2031..

Pemaer er en av armene for  National Defense strategi og med tre hovedplaner for en reorganisering av Forsvaret i Brasil.

Til slutt ble det  også besluttet nå å overføre Fortaleza/CE som en militær bruker av BANT. Dette gjelder første skvadronen av femte Aviation Group (1° / 5° GAV), kjent av lokalbefolkningen som «Rumba». Denne endringen ble avgjort i oktober i fjor.

Endringer i bruken av BANT vil ifølge informasjon fra Comaer, «forsterke spørsmål og svaret av militær makt og møte aspekter av økende media konsentrasjon, øke driftseffektivitet, raskere arbeid og etterkalkulering og optimalisering av denne delen av forsvaret».

Vi som ligger her og døser i den nydelige morgensolen på gjerdet vårt, kan ikke si annet enn at vi ser oss meget godt fornøyde med at den nye flyplassen endelig skal åpnes i april/mai – etter en ørkenvandring og ørten «om og men» som nå går på det 16.de året løs – da er det jamen ikke for meget forlangt at man endelig får prosjektet inn for landing til slutt. Men ting tar tid i RN – og dette prosjektet tok meget lang tid dessverre.

Men vi får åpne frokost-kurven og titte på innholdet som er like sivilt som vanlig, ikke noe militært å skue oppe i den nei! Bare sunn frokostmat m/godt drikke til.

Ha en flott helg alle sammen!

136112