Arkiv

Den gamle flyplassen Augusto Severo skal brukes under VM 2014.

Det er ingen hindringer for at Augusto Severo flyplassen i Parnamirim, kjører som vanlig  under VM, selv etter åpningen av Governor Airport Aluízio Alves. Opplysningene er fra National Civil Aviation Agency (ANAC). «I mellomtiden som man definerer flyplasser som vil operere i Cup 2014 , Augusto Severo nevnt som en operativ flyplass under VM og vil kjøre paralellt med den nye flyplassen som er planlagt åpnet i april/mai 2014.

Byrået ANAC vil ikke gi ikke en bestemt dato for overgangen av Augusto Severo til militær flyplass, men at flyplassen blir omdefinert engang etter Copa 2014.

Butikk/Forhandlere Association på den internasjonale flyplassen Augusto Severo, klaget over mangel på kommunikasjon/informasjon fra selskapet om den den definitive datoen for en nedleggesle for sivil luftfart?

Ifølge giverens representant, forretningsmann Pio Morquecho, har de fleste kontrakter som er signert gjeldende til 2015. Men en lease-setningsdel sier at kontrakten er ugyldig hvis flyplassen blir deaktivert. Augusto Severo vil fungere senere i 2014 , men nå bare med militær luftfart, ifølge informasjon fra pressekontoret luftfart kommandoen (Comaer), publisert i rapporten fredag (24).

Dette mener de forretningsdrivende på flyplassen er alt for dårlig informasjon og krever et mere nøyaktig tidspunkt av ANAC å kunne forholde seg til.

136192