Arkiv

Det ringer, det ringer, hør hvem kan det være?

Akselererende vekst av mobiltelefoner, men en svekket kvalitet.

Rio Grande do Norte inkorporerer 188,132 abbonenter og  overvinner Tocantins og de Hellige ånd og inntar en 10.de plass blant stater med høyere proporsjonalt antall mobiltelefoner. Dette er hva som angir den konsoliderte balansen for 2013 offentliggjort i går av National Telecommunications Agency (ANATEL). Ifølge tallene, så er Rio Grande do Norte notert med 4,553,578 stk, noe som er gjennomsnittlig 137,23 stk. pr. 100 innbyggere. Det er den høyeste andelen blant NordØst statene.

For 2010, operatører som utnytte mobilnettet telefoni i RN satt i drift over 1,28 millioner linjer. Dette representerer 39.2% vekst over de siste tre år, sammenlignet med en befolkningsvekst på 16%. I 2012/2013 sammenlignende veksten av 4,3% over landsgjennomsnittet.

Hastigheten som mobiltelefoner vokser i Rio Grande do Norte påvirker kvaliteten på tjenestene. Mange- og varierte klager fra kunder, som nå bruker sosiale nettverk for kontakt med tilsynsorganer og forbrukervern, registrerer stadig økende problemer som de står overfor daglig.

136406