Arkiv

Adkomsten til SEBRAE endres på grunn av endringer rundt Arena das Dunas.

Arbeider endrer adkomsten til SEBRAE.

På grunn av forbud som er utferdet av den urbane mobilitet for 2014 FIFA World Cup, så er adkomsten til hovedkvarteret  til SEBRAE i Rio Grande do Norte blitt endret.,  Avenida Lima e Silva differensieres av en bro for 400 -årsmarkeringen, men i tillegg og for å gi en mer komfort til kunder, opprettets en parkering intil bygget til institusjonen.

Kunder som trenger å nå SEBRAE/RN må følge Avenida Salgado Filho,i retning City Centre-Syd og passere under viadukten. Tiltaket er nødvendig pga adkomsten til 400 årsmarkeringen, som lå midt imot Arena das Dunas, inntil siden av den nye stadion, som ligger midt foran bygningen til SEBRAE. Hele omkjørings-ruten er tydelig skiltet.

Kundene vil ha tilgang til parkeringsplassen på Sebrae/RN via hovedporten. De ledige plassene vil kun fungere som roterende parkering for gjester som er  til stede, eller som deltar på kurs, kurs og opplæringsprogrammer i hovedkvarteret til Sebrae. Arbeidene for den totale urbane mobilitet rundt Arena das Dunas, vil først være klar mot slutten av mai i år.

Vi som nyter helgen/solskinnet her på steingjerdet ute i det grønne rundt Natal, er i grunnen meget fornøyde med at det jobbes med å få til en bedre plan for trafikkavviklingen i Natal – da særlig den nye store Nord-Syd forbindelsen som vil kunne virke som en tryllestav med hensyn til rushtrafikken i hovedstaden. Det er en masse trafikk som skal Nord-Syd på denne tiden og da korker alt seg til og til formidable ergelser for bilistene og ikke minst de som sitter og svetter inne i de varme og stappfulle «sardinboksene» (les bussene). Det hjelper så lite med kollektivtrafikk – når alt står i ti steiner?

Vel, over til frokost-kurven og hva den måtte inneholde av snadder for «gjengen på gjerdet»?

En fortsatt trivelig helg

ønskes for alle av dere!

136918