Arkiv

Prisene på alle typer av sengeplasser, er stigende føre VM.

Alle alternative typer av overnattingstilbud blir dyrere og dyrere nå.

«Søke/lete» burde nok være nøkkelordene om man er på jakt etter husvære/overnattingstilbud under VM 2014 i Natal. Prisene er i ferd med å endre seg drastisk nå for tiden for hus til leie og selv alle typer av alternativ overnatting i media, som f.eks. gjestehus og herberger (Pousadas), viser en undersøkelse utført av departementet for turisme, rettet mot dem som ønsker å bruke minst mulig av penger i forbindelse med overnatting. I enkelte bedrifter/firmaer, har prisene mer enn doblet seg frem til nå og industri analytikere peker ut risikoen for en utvikling mot ville priser i Natal.

Alex Regis sier at det ikke bare er hotellene som har hevet prisene sine foran VM. Også herberger og gjestehus i Natal fremviser nå også økte priser for perioden under VM og i noen tilfeller er økningene av prisene, mer enn fordoblet til nå.

På vandrerhjem i Natal, så skyter prisene i været for enkle overnattinger.

De som ønsker å bo i Natal under VM må nok belage seg på et stygt innhogg i lommeboken. Prisene har steget skarp for alle kategorier av alternativ  losji, selv der som det var meget rimelig tidligere – ser man nå dobling av prisene, ja sågar en tredobling enkelte steder!

Men dette er nok bare begynnelsen på det som kommer utover i månedene som ligger foran oss føre VM.

Vi skal forsøke å holde dere informert om stå sånn inn i mellom?

Nå er det frokostkurven på gang, da vi ble litt forsenet idag pga diverse ting og det rumler i magen på flere her nå.

En flott uke ønskes til dere alle!

136971136972136973