Arkiv

Mange nye arbeidsplasser på den nye Stadion.

Drift-Selskapet åpner for 1.000 nye stillinger på Arenaen.

CSM Catering, gjestfrihet/service  selskapet og evenement-arrangør CSM, vil blant  mange mange tusen ansøkere, velge ut 1.000  mennesker til å behandle/omsette mat og drikke sektoren på den nye stadion under VM 2014. Total skal det ansettes 12.000 personer på stadionene i de 12 vertskapsbyene, opplyser FIFA. Søknader om stillinger kan sendes til  www.querovestiracamisa.com  frem til 15 mars. Under lekene, så er det CSM som vil administrere barer og kafeer i arenaene.

Adriano Abreu hos  Arena das Dunas vertskap under de  fire VM-kampene i Natal, sier at søknader må sendes inn nå frem til midten av mars, om man ønsker en jobb innenffor i området av mat og drikke. Mange av disse stillingene er ikke permanemte NB!

Ifølge selskapet vil man i utvelgelsesprosessen for stillinger på barer og kafeer og  i tilsynsmyndigheter/overvåking funksjonene og koordinering av kiosker/bokser og selgere. Det er ingen innledende krav eller forutsetninger, bortsett fra å ha fyllt 18 år. Prosessen, i tillegg til screening av offentlige registere, vil bli gjort gjennom ansikt til ansikt intervjuer med kandidatene.

De valgte vil få tre dager med betalt opplæring til jobben sin under kampene.. «Deltakere vil motta daglig orientering for hver eneste dag med VM-kamper, men også under dager med trening,» sier selskapet i en uttalelse. Noen spesielle preferanser er ikke fortrukket, men man ønsker personer med all-round erfaring midt på treet, sier man i CSM.

Det er ledige stillinger i alle arenaer spill (Rio de Janeiro, São Paulo, Belo Horizonte, Brasilia, Curitiba, Porto Alegre, Salvador, Fortaleza, Recife, Natal, Cuiabá og Manaus). – Dette er en av de største rekrutterings programmene under FIFA World Cup i Brasil 2014 og vil være en stor sjanse for å kunne oppleve noe av denne størrelsesorden i brasilianske territorium, sier Mauro Correa, partner hos CSM.

Utvalg av personer.

Prosessen med å velge og ansette blir gjort mellom månedene mars og april. Nødvendig dokumentasjon er tilgjengelig på nettstedet. I mai og juni, vil alle valgte gå gjennom tre treninger bestemt etter ytelse for hver funksjon, med vekt på kundeservice, håndtering og transport av mat og drift av barer.

De rekrutterte også vil delta i konkurranser gjennomført under hver kamp og motta sertifikat/diploma for deltakelsen og kan bruke denne senere som et viktig punkt i sin CV for fremtiden, ifølge selskapet.

«Vi har gjort en omfattende forskningsarbeid i store arrangementer som f.eks. OL i London, med å sette sammen programmet for rekruttering for FIFA World Cup for både valg og opplæring av de utvalgte», forklarer direktør for menneskelige ressurser til prosjektet, Mariana Schmidt.

SERVICE

Interesserte kan få ytterligere informasjon om programmet gjennom å sende e-mail til; e-info@querovestiracamisa.com

Det begynner så smått å synes ting og tang lokalt også nå, om at et stort VM-2014 tog er på vei mot Natal og vil gjøre seg mer og mer gjeldende i månedene fremover. Dette betyr også at de som ønsker en godt betalt jobb under dette fotball VM, bør kjenne sin besøkstid og følge intenst med i media fremover, på jakt etter nettop din drømmejobb?

Her på gjerdet vårt blir det vel ikke så mange forandringene på de dagene som det ikke er kamper som spilles, men festlige og fargerike t-skjorter/caps etc.blir det nok å se og kanskje øl-merker som vi ikke ser her på gjerdet til vanlig?

Men nå er det frokost her i det grønne, mens solen gavmildt sender sine varme stråler ned over oss från ovan. I dag så lever Solskinnsbyen virkelig opp til sitt rykte – som vanlig!

En fortsatt trivelig dag til dere alle – fra kosegjerdet i det grønne Natal.

(29c)

137091