Arkiv

Marina i Natal?

Maritim turisme gruppe foreslår et felles-møte om bygging av båthavner i Brasil.
Det 23de ordinære møtet av det arbeidende utvalget av departementet for maritim turisme , holdt den 4de februar, så de tok de for seg behovet for utarbeidelse av en hoved-plan  for god miljøpraksis om sanitæranlegg gjeldende for bygging av marinaer og havner lang kysten av Brasil.

Dette kan også bli avgjørende for Natal, når det gjelder «drømmen» om en marina i byen. På neste møte er det derfor verdt å huske at  Rio Grande do Norte nå allerede har sete i arbeidsgruppen som har nylig har blitt dannet.

For å starte programarbeidet foran primær møtet, vil møte-representanter for Institute of Brasil, marinaer nasjonale helseovervåking Agency og Miljøverndepartementet av national agency for vannvei transport, være tilstede..

Sammen, får de i hver av kontrollorganene tilført nye erfaringer om det de vet om den nautiske sektoren, og betingelsene for bygging av nye ventures/prosjekter.

På den18 mars vil det bli avholdt et ekstraordinært møte i GT Náutico, som vil videresende forslagene for utformingen av det primære og stemmene på det endelige dokumentet på neste vanlig møte i mai måned.

marina-de-natal-300x190