Arkiv

Mye vold i helgen i Natal.

Mye vold og + to mord ble registrert denne helgen i RN.

To menn ble drept  lørdag natt (15) i Mossoró. Forbrytelsene er under utredning av det sivile politiet som har sakene.

Det første mordet skjedde klokken 6:40, i Santo Antônio nabolaget. Offeret Francisco Neucivan da Silva ble skutt av to hettekledde mennene som kom på en motorsykkel. (som vanlig)

Det andre mordet fant sted kl. 08:40, i samfunnet Pantanal da Conceição. En mann identifisert som Elano ble drept med åtte skudd, da han stoppet i oppkjørselen til et hus med venner når to menn hoppet frem fra et kratt og skjøt offeret med 8 skudd og deretter forsvant de i en bil. PM sier at de har ingen spor i denne saken og hvorfor nettopp denne mannen ble myrdet.

I Jaçanã, ca. 147 km fra byen Natal, i den sydlige regionen Trairí, som  grenser til delstaten Paraiba, ble et mord registrert rundt 07:0 pm i førgår (15). Offeret Jodafle Jaefle Lopes, var 23 år, bedre kjent som «Chinês» kjørte motorsykkel mens han ble jaget av to menn i en bil rundt i sentrum.

Politiet vet heller ikke motivet for denn forbrytelsen og er takknemlige for tips i saken..

Ulykke

I en bil-ulykke på RN-117 nær tilgang til byen Kolkata, i den vestre regionen av Rio Grande do Norte, ble en militær politimann hardt skadet sammen med en annen mann i samme ulykke. (15). PM Antonio Aetius da Silva, på 39 år, mistet kontrollen over bilen sin, en svart Fiat Sienna med skilter DWR-0406 og kjørte derfor av veien. En ung mann på 19 år som var også var med i kjøretøyet, fikk mindre skader men også han ble rushet til sykehuset.

Når man leser avisene for spesiellt Natal området, leser man om mye vold som forekommer dessverre – alt fra mord, til overfall, husbråk,ran, innbrudd, narkotika relaterte saker og trafikkulykker. Det virker nesten som om helgen utpeker seg som den verste perioden i hele uken?

Mne, her på vårt koselige steingjerde i den varmende morgensolen – finnes det ikke antydning til vold engang. Her er alle glade og fornøyde og nyter livet i fulle drag – noe som alle burde gjøre i stedet for å drive med vold/kriminalitet?

Dagens frokost-kurv er ikke av de mest spennende, men inneholder litt kald kalkun til å knaske på i tillegg til all den gode frukten og den kalde drikken. En termos med kaffe (norsk type) er også alltid med – noen kan visst ikke være foruten denne drikken på morgenen?

En trivelig og fin uke ønskes til alle!

137237