Arkiv

Føderalt politi beslaglegger 1.000 amfetamin tabeletter.

Det Føderale politiet arresterte en mann med 1.000 metamfetamin tabletter.

Det føderale politiet (PF) arrestert en mann for narkotikahandel mandag (17) i Alecrim. Den mistenkte er 21 år og ble arrestert på et postkontor i nabolaget, der han ville hente en pakke med 1.000 metamfetamin tabletter. Politiet bekrefter at partiet var av en professjonell kvalitet.

Forrige uke så oppdaget røntgen maskinen på postkontoret en stor mengde av piller. På fredag fulgt PF med under levering av pakken til en adresse i Barro Vermelho. Imidlertid nektet beboeren da å ta imot pakken. Pakken ble deretter tatt tilbake til pakke leverings Center. Neste dag, så kom en mannog forsøkte å hente pakken og tilbød også post-tjenestemannen penger for å få ut pakken. Postarbeideren ba så mannen om å komme tilbake på mandag for å hente ut pakken. Men i går da han mottok pakken, ble han skygget av PF under avhentingen og politiet fant også et falskt ID-kort på mannen.

Tiltalte sa han møtte en ukjent person over Internett i Belo Horizonte/MG, som foreslo å selge et naturprodukt i Natal og at han skulle sende en prøve på produktet i posten og han sier at han ble svært overrasket da politiet fortalte ham at det dreide seg om narkotiske stoffer.  Ledsaget av sin advokat, nektet han å svare på andre og flere spørsmål.

Forensics Lab. gjennomført en foreløpig analyse og bekreftet at det dreide seg om Meth-Amfetamin. Siste beslag av slike syntetiske stoffer som politiet tok via post i staten, fant sted i desember 2011. Den gangen ble en gruppe av brasilianere arrestert på flyplassen Augusto Severo med seks kilo av ecstasy i bagasjen sin.

Mannen som ble arrestert i går (27) vil bli siktet for deltakelse/omsetning av narkotika, bruk av falske dokumenter og aktiv korrupsjon, i tillegg til å måtte være bevoktet av det føderale politiets fengsel-program frem til rettsaken kommer opp.

Vi som sitter her på gjerdet i morgentimene og soler oss, er alle meget leie av all narkotikaen som flyter rundt i Natal/RN og til priser som er latterlig billige i forhold til f.eks. på gata i Oslo/Stockholm. Narkotikaen river hele sunne familier i filler – bokstavelig talt – og årevis med sorg, elendighet, dårlig helse og lange fengsel opphold – følger i farvannet etter svineriet. Det aller verste er likevel at bak-mennene som velter seg i luksus pga. fattige menneskers håp om en bedre hverdag – de blir skjelden/aldri tatt og starter bare opp en ny ring med nye offere som biter på narko-agnet! Vi gremmes……………..

Frokost kurven på en tirsdag er aldri spennenede men litt sunn frukt etc. i magen sammen med litt sunn og kald rikke, er aldri til å forakte vel?

Ha en fin tirsdag – og flott resten av uken!

narko