Arkiv

Stadig positive tilbakemeldinger.

22.02.2014

Det kommer stadig endel positive tilbake meldinger om fallende PSA-verdier. Helt ifra 10.1 som har endret seg helt nedover til 6,2 på 6 måneder og planlagt stråling av f.eks. prostata har blitt avlyst pga dette og dette gleder oss å høre.

Noen sier de har problemer med å få tak i fine grønne Graviola-blader til tørking og senere til te-bruk. Dette burde ikke være vanskelig for vi har ved selvsyn sett at Graviola ofte er tilstede i havene til folk. Men, brasser kan være late, så en lur måte å få oppmerksomhet på, kan være å tilby 10-20 reals for en stappet full bærepose med blader (rekker til en masse med te), men vær nøye med at du får grønne og friske blader og at de er grønne også etter tørkingen, akkurat som tørt kvalitets-høy.

Spør om det er noe dere lurer på;  rolf@servicern.com

**********************************************