Arkiv

Mann arrestert av politiet for mange forseelser.

En kriminell mann, anklaget for biltyveri , ulovlig besittelse av våpen og ammunisjon ble arrestert denne lørdag (1) i Capim Macio, den sørlige delen av  Natal. Ifølge det føderale politiet, var den tiltalte 25 år og ble tatt på fersk gjerning da politiets etterforskere fikk et tips om mistenkelig aktivitet i en bolig. Angivelig er leietakeren også mistenkt være involvert i bankran og kredittkort kloning.

Etter overvåking av hjemmet, slo politiet til da tiltalte forlot huset og oppdaget de angitte forseelsene. Det ble funnet en stjålet bil; en motorsykkel; en mikro-digital elektronisk vekt; en magnetisk kortleser; mobiltelefon blokkerings utstyr; kort printer; en skuddsikker ballistisk vest av militærpoliti-type; en 6,35 kaliber pistol; bærbare PCer. 33 40 kaliber patroner; falske nummerskilter og 18 mobiltelefoner som ikke kan spores, i tillegg til R $ 31,232 i kontanter.

Mistenkt ble overført til hovedkvarteret for det føderale politiet Superintendence,. Ifølge PF, var svarene hans meget  unnvikende og han sa at utstyret tilhørte en ukjent mann. Han har en kriminell bakgrunn fra før og har måttet sone for; flere butikktyverier, angrep/overfall og ulovlig besittelse av våpen. Han rangerer og er etterlyst  innom en sprengt gruppe som er tiltalte var medlem av og som stjal passord på Internett og hacket kontoer i flere delstater i Brasil.

Vi kan ikke annet enn å si; Bra jobbet av politiet!

138259