Arkiv

Gressmatta på den nye stadion gjennomgår endringer.

Endringer av gressmatta på Arena das Dunas.

Innviet bare for litt over en måned siden, så har den nye stadion allerede begynt å gå gjennom en del mindre reparasjoner til sin internasjonale standard. Mindre enn 100 dager frem til World Cup, vil plenen på stadion, som skal være vert for fire kamper i den første fasen av World Cup, gjennomgå en forbedring som skal heve kvaliteten ytterligere i de neste 15 dagene.

Det som vil bli gjort er fjerning av foliar dekning, noe som gir plenen en bedre renovering og  som gjør at den vokser enda mer homogent. Utpakking av jorden , som vil lette dens evne til å ta opp oksygen og øker også komforten for spillerene. Man skal også bruke et tynt lag med fin sand på gressmatta, blandet med organisk gjødsel til vedlikeholdet av plenen, noe som gir jorda en bedre fruktbarhet og gro-evne.

I dag søndag (9), mottar Arena das Dunas kampen mellom America og Corinthians, som er den siste runden av Copa Rio Grande do Norte og første runde av Campeonato Potiguar. Stadion vil være klar som vertskap for den første kampen i World Cup/Natal på den 13 juni, når Mexico og Kamerun braker sammen på den nye stadion kl:13:00.

Vi som storkoser oss denne søndagen her på steingjerdet vårt ute i det grønne, må nok si at vi gleder oss stadig mer og mer til denne åpningskampen. (dere har vel kjøpt billetter?)

Nå løftes frokostkurven opp på gjerdet her en søndags morgen. Kurven inneholder også en liten bløtekake av norsk type med 2 lag med jordbær, mye krem og sjokoladepynt på toppen. Grunnen er en uhøytidelig fødselsesdag feiring her ute under en herlig morgensol. En flaske med champagne (brasiliansk) hører også med, slik at det blir et glass til hver på gjerdet. Brasilansk champagne er faktisk ganske så bra og veldig billig NB! I tilleg så kommer det vanlige innholdet for kurven på en søndag.

Ha en fin søndag dere også!

134079