Arkiv

2 Turister funnet døde i Jenipabu

Gransking av drapet på 2 utlendinger/turister vil bli videre utført av turist politiet.

Etter å ha passert gjennom politi-stasjonen til Extremoz, vil all informasjon om drapet på to /turisterutlendinger i Jenipabu bli gitt videre til turist politiet, som vil gjennomføre den videre etterforskningen. Informasjonen ble bekreftet på slutten av morgenen idag (10), av den generelle Civil politistasjonen.

2 Europeerne er funnet døde i sin leilighet i Jenipabu – en svenske og en kroatisk statsborger.

På morgenen idag, sier representanten på vakt i den nordlige politi-sonen, Everaldo Lemos, at all informasjon var blitt videresendt til en videre undersøkelse ved Turistpolitiet i  Extremoz for en videre gransking. Imidlertid etter en bekreftelse av drapet på at den kroatiske Ante Stanic og svenske Faik Mekic , var her i landet som turister, ble det bestemt at undersøkelsen skal videreføres til spesial-enheten for utlendings-saker. (turister).

Det er alltid leit når turister blir rammet av kriminaliteten her i Natal og omgivelsene og slik «reklame» kan vi godt klare oss foruten.

jenipabu 1