Arkiv

Andre dødsoffer ved trafikk ulykke.

Andre offeret dør av ulykken på BR-101 i førgår.

Det andre offeret for den fatale hit-and-run ulykken i trafikken som  skjedde på ettermiddagen lørdag (8) døde i natt. Raimunda Castro de Medeiros, 76 år, ble påkjørt i nærheten av Sam`s Club  sammen med sin søster, Maria de Castro,  73 år, som døde umiddelbart. Ulykken skjedde kl. 03:00 i retningen Natal-Parnamirim.

Raimunda Castro ble haster-sendt med ambulansetjenesten SAMU til nødmottaket på sykehuset  Monsignor Walfredo Gurgel.  Media melder at det gamle hjertet til Raimunda, stoppet for alltid kl. 19:30 igår kveld.

Ansvarlig for ulykken var en kvinne som kjørte en Celta. Ifølge føderale motorveie politiet, (PRF) så forble føreren på stedet og forsøkte så godt hun kunne å hjelpe sine offre til SAMU ankom ulykkes-stedet.

Vi her i morgensolen på gjerdet, vet ikke så mye om årsakene til denne tragisk ulykken, men noe som vi alltid har lagt merke til, er at brassebilførere driver med mye rart under tiden de kjører bil – sminke – prater i mobil (ulovlig) – er meget uoppmerksomme med hensyn til hva som skjer foran bilen sin etc. Fotgjengere på sin side «orker/gidder» ikke å fortsette til neste overgang for fotgjengere, men bryter rett ut i trafikken med dødsforakt og stoler blindt på at «tufsen» i den hastigt ankommende bilen i deres fil(r) «må jo ha sett meg»?

Vel, da går det galt dessverre – ofte!

Ellers så er frokostkurven idag nede på «pari», bar een liten snabb som er igjen av den italienske salamien fra helga – bryter standarden.

Ha en fin uke alle sammen!

133437