Arkiv

ARRIBA! Mexicanerene kommer til Natal for kamp 13.juni

Arriba, Mexico! Mot nordøst

Meksikanske tur-operatører estimere at de allerede har solgt  rundt 500 antall turist-fans reiser til NordØst i den første fasen av World Cup. Pakkene som er solgt, er på ti til 12 dager. Mexico vil spille mot Kamerun i Natal den 13 juni. Så mot Brasil i Fortaleza på den 17.  Derefter følger man med til  Recife, der de skal møte Kroatia den 23 juni. Det sies at meksikanerne kommer i charterer flyreiser og noen kommer visst sjø-veien. Men et faktum er ubestridelig: Mexico er geografisk privilegert i treknings-tabellen. Man vet ikke om de tre kampene i NordØst vil være gunstige for Mexico klima-messig, men fansen er ikke i den minste tvil om at Mexico vil gjøre det godt i disse kampene.

Den som har lever – får se!

mexico