Arkiv

Biltyver arrestert i Extremoz.

To menn er arrestert i Extremoz med en stjålet bil.

To menn som bør ha lært seg en lekse om å stjele biler, etter at de ble arrestert i en Toyota Hi-Lux som ble stjålet i Mossorò, 285 km fra hovedstaden. Arrestasjonen skjedde under en operasjonen/blitz som  startet sist onsdag (19) i Extremoz, som ligger i det metropolitiske området av Natal kommune. Ifølge politiet var bilen utstyrt med med dokumenter, skilter og et falskt chassis nummer fra byen Joao Pessoa i staten Pariba.

I den stjålne bilen, ble det også funnet falske ID-kort og dokumenter, samt som nevnt de falske registreringsdokumentene for Hi-Luxen.

Føreren av Hi-luxen  ble identifisert som 32 år gamle, Dan Meyers, kjent under navnet «Kiko». Ifølge en undersøkelse av politiet er han tidligere dømt for biltyverier og forfalskning av dokumenter, samt innehav av ulovlige skytevåpen og bank innbrudd. Han ble i bilen ledsaget av en annen etterlyst person, som står anklaget for forbrytelser innenfor gjeng-dannelser og grove voldtekter. I tillegg til bilen, ble det der også funnet 9 stk. mobiltelefoner som ikke kan spores og disse ble også beslaglagt.

I tillegg til operasjonen som førte til beslagleggelsen av kjøretøyet, så arresterte politiet to andre kriminelle under operasjonen. Dhanraj Bezerra de Araújo, 30, ble arrestert for fyllekjøring og Cassio Sérvulo Meira, 24 år gammel, ble arrestert for besittelse av marihuana.

Operasjonen ble gjennomført med deltakelse av offiserer fra Rédio Patrulha, Força Tática og Apoio do Detrane  hos Polícia Civil. Rédio patrulje, taktiske styrke og er en støtte til det sivile politiet Detrane.

I solskinnet her på steingjerdet tidlig på morgenkvisten, blir det friskt diskutert om hvordan man skal komme til livs alle de falske kjørekort og ID-kort + busskort som sirkulerer i Natal. Situasjonen blir jo bare stadig verre og dette går i bunn og grunn ut over den vanlige borger i hovedstaden, var alle enige om. Så, det lønner seg å være ekstra foriktig når du anskaffer deg slike dokumenter, særlig til priser som er for gode til å være sanne – de er som regel ikke det da! Og straffen for å bære forfalsket dokumentasjon, er streng og dyr/lang i Brasil, merk dere det.

Ellers var det bare en helt normal frokostkurv til disposisjon idag + en liten bit med sitronkake fra helgen.

Med ønske om en fin kommende uke!

139726

sitronkake