Arkiv

Regjeringen begynner å betale ned på Arena das Dunas.

Regjeringen begynner nedbetale Arena das dunas.

Staten/regjeringen har gjort den første nedbetaling av avdrag på den nye stadion Arena das Dunas til byggefirmaet OAS. I løpet av desember 2022, blir det avsatt avdrag på R 10,2 millioner reals på grunn av byggingen av dette prosjektet. Nedbetalingen starter i 2023, og regningen skal nedbetales i månedlige rater over en 17 pårs periode og den samlede verdien lyder på mer enn 1 milliard reals før nedbetalingen er omme til entrepenøren.

Regjeringen må nå be om tre anbud til å kunne leie utstyr, slik at de får råd til å avvikle VM-2014 i Natal.

 

Ifølge  statssekretæren i Finansdepartementet og planlegging (SEPLAN), Francisco Obery Rodrigues Junior, garanteres betaling av vederlaget gjennom desember i år. Inntil da, vil det være avsatt R $ 91.8 millioner på budsjettet  for byggingen. «Vi har overføringer sikret med staten og statskassens midler. Som gjeldende det årlige budsjettet, kan jeg bare snakke om hva vi har avsatt for dette året, frem til desember, sier han.

Konsesjonen og kontrakten er på 20 år, men de første tre årene, blir ansett som en start-periode, før de virkelige 20 årene tar til å gjelde.

Frokostkurven pleier å overraske på lørdager og det skjedde også idag. En hel del nybakte muffins og mazariner gjorde kosestunden her i morgen-solskinnet – ekstra hyggelig og smakfullt.

muffins

masariner

140118