Arkiv

Skjønnhets salong ranet midt på kvelden 8de i Zona Norte

Et ran på en skjønnhetssalong i gaten São Domingos do Amarante i området Igapò, nordlige Natal. (9). To suspekte elementer invaderte etableringen og provoseret frem en panikk blant kundene. Politiet ble tilkalt og arrestert en av mistenkte i flukten.

Ifølge info fra politi stasjonen i den nordlige sonen, kom de to mennene, rundt 18:00 på en motorsykkel og gikk inn i området og ropte «ran». De mistenkte var bevæpnet og gitt rundt til kunder og ansatte og truet til seg verdisaker fra disse.

Det militær politiet ble allerede tilkalt når en mann hadde identifiesert en mann som oppførte seg rart rundt salongen. I flukten så mistet en mistenkt kontrollen over sykkelen sin og falt i et kumlokk. Paret delte stjålene objektene mellom seg og prøvde å unnslippe til fots. Lourenço Chan, 19, ble arrestert og sendt til midlertidig forvaring  i midten av Pirangi. PM har også funnet igjen noen av de stjålne eiendeler, men det ble ikke funnet noen penger.

Vi som koser oss her på gjerdet i det grønne, er mektig irritert over all små kriminaliteten som herjer i Natal. Men, når man snakker med disse ungdommene som bedriver en slik sport, så forstår vi at de er under et stort press av sinne venner som f.eks.  har finere og dyrere mobiltelefoner enn den som de selv har og mobbes hardt for dette. Når de i tillegg har liten forståelse for andres verdier og penger, så oppstår slike tåpelig ran som dette. Fattigdom og narkotika, kan også forklare mye av all dritten vi leser om i avisene – dessverre.

Frokost kurven var helt standard idag med kun masse frukter og kald drikke.

Ha en fin dag.