Arkiv

UP er dritt lei trafikk kulturen som vokser frem i Natal.

Bilførere foretar ulovlige U-svinger på motor veiene i Natal.

U-Svinger gjort ulovlig av små biler, mellomstore og store lastevogner over midt-rabatter og over byggeplasser etc. langs føderale motorveier, har allerede blitt til en vanlig scene i det metropolitiske området av Natal (NRM). Det klareste eksemplet oppstår ofte  på motorveien BR-304 i mellom Corta Canteiro tilbake mot Parnamirim og Macaíba
På minst to punkter, observerte avisen Tribuna do Norte endel stygge eksempler på foto-bevis.

Det føderale motorvei Politidata viser at dette året alene, i løpet av nesten tre og en halv måned, har antall lovbrudd allerede øket med 41,5% mot samme periode ifjor 2013. Mellom januar og begynnelsen av april i år, har det allerede vært 215 anmeldelser over slike lovbrudd på de føderale mororveiene av Rio Grande do Norte.

Slike forsselser mot trafikkloven, anses som et lovbrudd av kategori 3 innen denne loven og multen blir da standardmult x 3 = 573 reals + 7 klipp\prikker i førerkortet.

Vi gremmes!

140932